Hírek

Támogassa adója 3,5%-val közösségi munkánkat!


A 2020-as év komoly kihívások elé állított, de központunk – a lehetőségekhez mérten – mindvégig igyekezett a megszorításoknak eleget téve, hol élőben, hol online formában is működni.
A tavaly sikerült első alkalommal online formában is megszervezni a III. Családok Hete rendezvénysorozatunkat, de a világjárvány kitörésének első három hónapjában is napi feladványokkal igyekeztünk a négy fal közé való zártság kihívásait enyhíteni.

Sajnos 2021-re a pályázati lehetőségeink nagyon beszűkültek, így az idén különösen nagy segítség lehet számunk a a személyi jövedelemadó felajánlása, melyből a központ közköltségét szeretnénk fedezni első sorban.

Erre két lehetőség is van:

1. erre a linkre kattintva, beírod a keresőbe, hogy “Asociatia de Tineri din Ardeal Filiala Brasov”, a megjelenő online űrlapba bevezeted az adataid, majd a kitöltött űrlapot kinyomtathatod és aláírod.
2. az alábbi linkre kattintva megtalálod a szervezetünk adataival kitöltött űrlapot, ezt kinyomtatod, kézzel rávezeted a saját adataidat és aláírod.
https://drive.google.com/file/d/1xa20uomsGFmsSarG2E_5H6rlppt3c3Lb/view?usp=sharing

Mindkét esetben az elkészült és általad aláírt űrlapot eljuttathatod munkatársainknak vagy központunkba 2021. május 20-ig vagy teheted postára ajánlott levélként az alábbi címre:

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice BRAȘOV
Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 7, C.P. 500090, Jud. Brașov

Köszönjük, hogy támogatod közösségi munkánkat!

Author


Avatar

<a href="https://whanjeab666.com/">สล็อตออนไลน์</a>