Hírek, Programok

Startól a Foto-videó klub!

A foto és filmklub olyan kapcsolódási keretet teremt, ahol a fiatalok kreatív workshopokban megtanulhatják és kipróbálhatják a fényképezés művészetét. Hetente szombatonként találkozunk és minden hónapnak megvan a maga tematikája, ezáltal nyitogatva a tagok kreativitását. Alkalmainkon a résztvevők megismerkedhetnek a kamera és fényképészet elméleti és gyakorlati alapjaival, és a workshopok keretén belül ki is próbálhatják gyakorlatban is a tanultakat. Havonta kétszer terepre is megyünk, a havi tematikának megfelelően a gyakorlatban is alkalmazni a tanultakat. Na és minden hónapban kiválasztjuk a résztvevők által készített legjobb képeket és büszkén megmutatjuk azokat a Facebook és Instagram oldalunkon.

A Covi-19 helyzet miatt eddig nem sikerült úgy megtartani a találkozókat ahogy szerettük volna. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy érdekes lenne egy Facebookon keresztül online megrendezett fotoverseny. Ebben az érdeklődők úgy vehetnek részt, hogy e-mail címünkre elküldik a fényképeket. A verseny végén a nyertes fotókból kiállítást szervezünk.

Bővebb információk a versenyről itt:

Nos, ha érdekel a fényképezés, film, kultúra és művészi önkifejezé, ne habozz, jelentkezz a foto és filmklubba! Bejelentkezés online formában itt:

Author


Avatar

<a href="https://whanjeab666.com/">สล็อตออนไลน์</a>